5. Aréna pro Integrovanou střední školu technickou a ekonomickou Sokolov, p. o.

ARÉNA pro SPŠS a SOU

Ve středu 10.10.2018 proběhla na půdě ISŠTE Sokolov, p. o. Aréna pro střední školy. Akce se zúčastnily společnosti Stabila a EATON Elektrotechnika, s.r.o.
Přednášející firmy PRECISIA METIOR s.r.o. (Stabila) předvedli jednotlivým účastníkům ukázky měřící techniky pro stavebnictví německé firmy Stabila – od skládacích a svinovacích metrů přes vodováhy, leserovou techniku a nivelační přístroje.
Druhá přednáška firmy Eaton Elektrotechnika s.r.o. byla zaměřena na výrobky přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů.
Na konci přednášek firmy pro žáky uspořádaly znalostní soutěž o představovaných výrobcích. Vítězové si odnesli hodnotné ceny.
Zástupci vysokých škol a Fakulta stavební ČVUT v Praze a Fakulta stavební VUT v Brně podávali vždy po přednášce zájemcům informace o studijních možnostech na jejich fakultách. U svých stolečků měli zástupci vysokých škol pro žáky připravené nejen nabídkové katalogy s možnostmi studia, ale i dárkové předměty pro účastníky akce.

Celkem se akce účastnilo 130 žáků napříč obory. Reakce odcházejících žáků byly velmi pozitivní.
Všem velmi děkujeme a budeme se těšit na další Aréně. Tým Koordinuj.cz



Fotografie z akce: